Το όραμα μας

Η αλυσίδα καταστημάτων Espresso World είναι μια μεγάλη επιχείρηση εμπορίας καφέ, ροφημάτων, μηχανών καφέ και συναφών ειδών που μεγαλώνει και αναπτύσσεται ταχέως.

Λίγα λόγια
01.Η τεχνογνωσία μας

Προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα χαρμάνια καφέ στις καλύτερες τιμές με τον πιο λειτουργικό αλλά και εξειδικευμένο τρόπο.

02.Η εμπειρία μας

Συνδυάζουμε τη συνεχή εκπαίδευση με την προσπάθεια να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι, με την συνεχή μας έρευνα, διασφαλίζουμε ότι είμαστε πραγματικά ειδικοί

03.Με αναπτυξιακό πλάνο

Με αναπτυξιακό πλάνο καταστημάτων στην ευρύτερη περιφέρεια της Ελλάδος, με ένα δίκτυο πωλήσεων που επεκτείνεται και στις μικρότερες γωνιές της χώρας, δημιουργεί το αίσθημα ευθύνης και της προσήλωσης μας στην επένδυση των συνεργασιών μας.

04.Υψηλή εξειδίκευση

Συνδυάζουμε τις ειδικές μας γνώσεις με τη βαθιά κατανόηση των αναγκών των πελατών μας. Τα εξαιρετικά χαρμάνια που θα βρείτε στα καταστήματα μας θα σας κάνουν και εσάς «ειδικούς».

Ολοκληρωμένος κατάλογος επιλογών στα είδη και στα brands καφέ.
01
Καφέδες και ροφήματα

σε συσκευασίες για το σπίτι ή το γραφείο.

02
Απολαυστικά σνακς

όπως muffins αλλά και αλμυρές επιλογές.

03
Αξεσουάρ

όπως κούπες, μηχανές κ.λπ. για το σπίτι ή το γραφείο.

Η κοινότητά μας


Επενδύουμε στην εμπιστοσύνη, στην ποιότητα και στην συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές με τις καλύτερες υπηρεσίες.
Aυτή είναι και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των συνεργατών μας.
Τα καταστήματα μας είναι σημεία συνάντησης και φιλοξενίας ανθρώπων που λατρεύουν τον καφέ, που εξερευνούν γεύσεις του και απολαμβάνουν την ζεστή επικοινωνία που μόνο ο καφές μας δημιουργεί. Και αυτό είμαστε έτοιμοι να το μοιραστούμε μαζί σας...

Θα θέλατε να συνεργαστείτε μαζί μας?

Το ESPRESSO WORLD δεν αναζητά επενδυτές ή καταστηματάρχες, επιθυμεί συνεργάτες για να μοιρασθεί μαζί τους το πάθος του για τον καφέ και την τελειότητα. Οι σχέσεις τόσο της μητρικής εταιρείας με τους συνεργάτες της, όσο και του εκάστοτε καταστήματος με τους πελάτες του, ξεπερνούν τα επαγγελματικά όρια, με ενθουσιασμό για το καλύτερο, και συνεχή επικοινωνία με τον καταναλωτή για την συνήθεια του καλού καφέ με την μεγαλύτερη ποικιλλία. Μέσω της μοναδικής τεχνογνωσίας τους και της εκπαίδευσης που παρέχουμε, γίνεστε οι ειδικοί του espresso.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Espresso World