Location

199 Saint Philip
Charleston, SC 2940


We are open

Mon—Sat: 6am–6pm
Sunday: 6am–4pm

Η Φιλοσοφία μαςΤο όραμα μας


Η αλυσίδα καταστημάτων Espresso World είναι μια μεγάλη επιχείρηση εμπορίας καφέ, ροφημάτων, μηχανών καφέ και συναφών ειδών που μεγαλώνει και αναπτύσσεται ταχέως. Μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένα σε ένα κατάστημα μας, όλους τους γνωστούς οίκους καφέ αλλά και τους εξειδικευμένους, για αυτούς που ψάχνουν το διαφορετικό. Οι 7 μύλοι καφέ που αλέθουν κάθε μέρα διαφορετικά χαρμάνια καφέ, θα σας δώσουν μια τεράστια δυνατότητα γευσιγνωσίας. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και όχι μόνο, σε ένα φιλικό περιβάλλον ή να τον απολαύσετε take away. Για όσους δεν αρκούνται στο συνηθισμένο. Με την ευκολία να δοκιμάσετε τις εξαιρετικές γεύσεις και να αγοράσετε για την προσωπική σας χρήση όποιον καφέ θελήσετε με όλο τον εξειδικευμένο εξοπλισμό. Σε όλες τις οικιακές συσκευασίες και συσκευασίες γραφείου. Με όλο τον εξοπλισμό του καφέ, για την σωστή του δημιουργία στο χώρο σας. Με συλλεκτικά σερβίτσια και όλη την ιστορία του καφέ να αναδύεται στο χώρο.

Με αναπτυξιακό πλάνο καταστημάτων στην ευρύτερη περιφέρεια της Ελλάδος, με ένα δίκτυο πωλήσεων που επεκτείνεται και στις μικρότερες γωνιές της χώρας, δημιουργεί το αίσθημα ευθύνης και της προσήλωσης μας στην επένδυση των συνεργασιών μας.

Τα καταστήματα μας είναι σημεία συνάντησης και φιλοξενίας ανθρώπων που λατρεύουν τον καφέ, που εξερευνούν γεύσεις του και απολαμβάνουν την ζεστή επικοινωνία που μόνο ο καφές μας δημιουργεί. Και αυτό είμαστε έτοιμοι να το μοιραστούμε μαζί σας.

Θεωρούμε ότι η υψηλή εξειδίκευση αποτελεί μονόδρομο. Συνδυάζουμε τη συνεχή εκπαίδευση με την προσπάθεια να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι, με την συνεχή μας έρευνα, διασφαλίζουμε ότι είμαστε πραγματικά ειδικοί. Η κατάρτιση και η εμπειρία των ανθρώπων μας, τους καθιστούν το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας. Συνδυάζουμε τις ειδικές μας γνώσεις με τη βαθιά κατανόηση των αναγκών των πελατών μας. Τα εξαιρετικά χαρμάνια που θα βρείτε στα καταστήματα μας θα σας κάνουν και εσάς «ειδικούς».


Η κοινότητά μας


Επενδύουμε στην εμπιστοσύνη, στην ποιότητα και στην συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές με τις καλύτερες υπηρεσίες. Αυτή είναι και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των συνεργατών μας.

Στην έντονη εποχή των συνεχών προκλήσεων και της ανταγωνιστικότητας που ζούμε, οι συνεργασίες απαιτούν έμπνευση και στρατηγική. Η ομάδα χρειάζεται να πετύχει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. Εμείς επενδύουμε στην εμπιστοσύνη, στην ποιότητα. Στην συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές με τις καλύτερες υπηρεσίες. Αυτή είναι και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των συνεργατών μας. Η ανάπτυξη της ομαδικής νοοτροπία και των ανάλογων δεξιοτήτων προκειμένου να αξιοποιηθούν οι εμπειρίες και οι ικανότητες των μελών της ομάδας μας.

Για εμάς η αξία της ομαδικότητας είναι η βασικός μας τρόπος για την επίτευξη των κοινών μας στόχων. Γνωρίζουμε πως όλοι μαζί φέρνουμε καλύτερα αποτελέσματα από τον καθένα ξεχωριστά. Ελάτε να συναντηθούμε και να κάνουμε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι με πολύ και καλό καφέ.

Όλη η ομάδα του ESPRESSO WORLD διαθέτουν αγάπη και πάθος, μέσα από την επικοινωνία με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, προτείνουν τον καφέ ή το ρόφημα που ταιριάζει στις προτιμήσεις του, χτίζοντας μία σχέση εμπιστοσύνης.


Προϊόντα για χρήση και κατανάλωση στο σπίτι


Με κύριο προϊόν τον καφέ και συγκεκριμένα τα ροφήματα βάση του ποιοτικού espresso, αλλά και με μια συγκεκριμένη γκάμα επιπλέον ειδών, όπως τσάι, χυμοί, συσκευασμένα προϊόντα και αξεσουάρ για το σπίτι και το γραφείο. Η μεγαλύτερη ποικιλία σε συμβατές και μη κάψουλες, ταμπλέτες και όλα τα άλλα ροφήματα για να απολαύσετε τον καφέ σας ή το ρόφημα σας στην ποιότητα και στην τιμή που εσείς επιλέγετε, στο χώρο σας.

Ολοκληρωμένος ο κατάλογος επιλογών στα είδη και στα brands καφέ. Ο πελάτης ανακαλύπτει την πολυπλοκότητα των κόκκων από διαφορετικές χώρες και φάρμες καλλιέργειας καφέ. Όλες οι εταιρείες στην διάθεση του καταναλωτή.

  • Καφέδες και ροφήματα στο χέρι.
  • Καφέδες, τσάι, σοκολάτες σε συσκευασίες για το σπίτι ή το γραφείο.
  • Αξεσουάρ, όπως κούπες, μηχανές κ.λπ. για το σπίτι ή το γραφείο.
  • Απολαυστικά σνακς, όπως muffins αλλά και αλμυρές επιλογές.


Ταχείας εξυπηρέτησης (take away)


Τα ESPRESSO WORLD ταχείας εξυπηρέτησης εξυπηρετούν όσους έχουν ελάχιστο χρόνο στη διάθεση τους ή θέλουν να πάρουν καφέ μαζί τους στο αυτοκίνητο ή στο χώρο τους. Χωρίς καμία παραχώρηση στην ποιότητα δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην άμεση εξυπηρέτηση σεβόμενοι τον χρόνο που έχει στη διάθεση του ο πελάτης.